Arnold Veeman in kerk Den Andel

Activiteiten
Datum
Entree
€10,-

Extra informatie

Arnold Veeman met Duvel (try-out-voorstelling)

Een vurige blik? “Wat kijk je nors”; “je hebt zo’n zachte blik” of “wat kijk je indringend”.
Ben jij hoe anderen mensen jou zien? Zeker na het verbreken van langdurige relaties kan er opeens een duivels beeld ontstaan over de ander. Maar ook oppervlakkige vriendschappen leiden hieronder. Het meest geniepige zijn de vreemdelingen met hun veelzeggende blik. Een blik welke we hebben opgeslagen als ‘vervelend’ of ‘boos’.
Zie daar, De Duvel! In jouw zelf, of in een ander? Hij is overal!
Of is het een weerspiegeling van mezelf?

Arnold Veeman brengt in Den Andel –waar hij zelf ooit woonde- de try-out van zijn nieuwe voorstelling Duvel. Loeihard, muisstil, loepzuiver en knettervals zullen er verhalen verteld worden, en niet alleen in muziek. Deze verhalen gaan allemaal over schoonheid en wat dat voor iedereen kan betekenen.

Arnold: “je perceptie is altijd een eenzijdige ervaring. In een hart kijken van een ander kan eigenlijk niet, maar ik ga toch een poging wagen om jullie in die van mij te laten kijken. Waarschijnlijk zal dat heel herkenbaar zijn en geeft het moed om je zelf nog beter te doorgronden”.

Er wordt gitaar gespeeld, op de ukelele getokkeld en er komen nog een klein aantal andere interessante instrumenten mee. Sprookjesachtig sterke verhalen worden afgewisseld met naakte waarheden. Typisch gronings.

Het concert is op 12 oktober en begint om 20.00 uur, entrée is 10 euro.