Dag van gedenken – 10 tot 20 uur Kerk open

Activiteiten
Datum

Extra informatie

Op donderdag 2 november is het Allerzielen. Dit is de dag waarop in Nederland door veel mensen extra wordt stilgestaan bij hun overleden dierbaren. In veel kerkgebouwen en op begraafplaatsen wordt hiervoor gelegenheid geboden of aandacht aan besteed.

In Eenrum, Den Andel, Westernieland en Winsum willen we ook een plek creëren waar mensen een kaarsje kunnen aansteken of gewoon in alle rust kunnen denken aan hun overleden geliefden, familie, vrienden en andere dierbaren.

De Dorpskerken in Eenrum, Den Andel en Westernieland en de Torenkerk in Winsum zijn op 2 november open voor alle inwoners van de dorpen en omgeving. We hopen van harte dat iedereen zich uitgenodigd voelt even binnen te lopen. In de kerk liggen kaarsjes en is er gelegenheid om te gaan zitten. Je kan natuurlijk zelf kiezen of je een kaarsje aansteekt of alleen even rustig wilt zitten.
De dorpskerken in Eenrum, Den Andel en Westernieland en de Torenkerk in Winsum (Kerkstraat 14) zijn donderdag 2 november geopend van 10 uur ’s morgens tot 20 uur ’s avonds.
De deur staat open voor iedereen.