Kaukasisch mannenkoor in Den Andel

Activiteiten
Datum
Entree
Entree bedraagt €7.50

Extra informatie

Op zondag 11 november komt het Kaukasisch Mannenensemble Leek naar Den Andel om een concert te geven in de kerk.

De a-capella klank van gezangen uit het Kaukasus hooggebergte heeft haar weg gevonden naar het noorden van Nederland. Een zevental zangers uit het Westerkwartier en Noordenveld, allen bij de “Noordenveldse en Westerkwartierse pot” grootgebracht, zijn begeesterd geraakt door de wonderlijke samenklank uit de Armeense, Georgische en Russische liederen. Liederen vol van levenspassie, geloof, hoop, liefde, weemoed, verdriet en strijdvaardigheid kleuren als het ware eeuwenlang de levenskunst van de Kaukasische bevolking.

Het Mannenensemble wil U gaarne meevoeren in de sferen van ingetogen, hartstochtelijk en bij wijlen uitbundige liederen. Voor het publiek een muzikaal avontuur; voor de zangers een groot genoegen. Dit onder leiding van Yuri Makarov, geboren en getogen in Georgië. Hij heeft zijn professionele muziek opleiding aan conservatoria in Georgië en Armenië afgerond .
Het Mannenensemble verheugt zich op de ontmoeting met het publiek in Den Andel.

Het concert vindt plaats in de kerk van Den Andel (De Streekweg 91). Aanvang concert is 15.30 uur, de toegang bedraagt €7.50.