Kerstconcert INTERMEZZO – Den Andel

Activiteiten
Datum
Entree
Entree bedraagt €7.50

Extra informatie

Op zondag 16 december nodigt de commissie Kerk in het Dorp – Den Andel u en jullie van harte uit voor een kerstconcert door vocaal ensemble INTERMEZZO in de kerk van Den Andel.

Vocaal ensemble INTERMEZZO bestaat uit acht zangers/zangeressen en staat onder leiding van dirigent Arjo Tibben. Pianist Erik Keekstra begeleidt het ensemble bij enkele nummers, maar ook worden veel liederen a-capella gezongen. Wat ongeveer 25 jaar geleden begon als een groep twintigers uit Gerkesklooster-Stroobos die zingen erg leuk vond, is gerijpt tot een groep die vele muzikale uitdagingen aan gaat.

Ensemble INTERMEZZO zingt op 16 december een aantal Christmas Carols, de Engelse traditionals, van componisten als David Willcocks en John Rutter. Maar ook enkele profane liederen staan op het programma. Het repertoire varieert van klassiek tot pop. Er zullen ongetwijfeld voor de toehoorders een aantal bekende liederen voorbij komen. Het publiek wordt ook uitgenodigd om een aantal traditionals mee te zingen.

Het kerstconcert begint om 15.30 uur, de toegang bedraagt €7.50. De commissie Kerk in het Dorp Den Andel heet u en jullie van harte welkom!