Tuinconcert Sereno Den Andel

Activiteiten
Datum

Extra informatie

Op zondag 1 juli verwelkomt de Commissie Kerk in het Dorp – Den Andel muziekvereniging Sereno voor een tuinconcert bij de kerk van Den Andel.

Het fanfareorkest van Sereno is een enthousiaste groep muzikanten uit Baflo en omstreken en staat onder leiding van Aline Werkman-Schipper. Het orkest heeft een zeer succesvol jaar achter de rug. In 2017 en in 2018 werden zij kampioen tijdens de Open Nederlandse Fanfare Kampioenschappen in Drachten, eerst in de vijfde, daarna als debutant in de vierde divisie. In het najaar werd er deelgenomen aan het Bondsconcours. Ook daar gooiden zij hoge ogen en wisten te promoveren naar de 4e divisie. Momenteel is de vereniging druk met verschillende activiteiten. Zo loopt het groots opgezette Agricola-project op OBS de Noordewier in Rasquert en staat er op 23 juni een Play-Inn met aansluitend concert met solist Vincent Verhage op het programma.

Voor het tuinconcert van 1 juli heeft Sereno ook weer een mooi afwisselend programma ingestudeerd, waarbij het publiek zeker aan zijn trekken komt. Zo zijn er een aantal fragmenten uit concertwerken te horen, maar ook veel lichte en swingende muziek. Op het programma staan o.a. ‘’Baba Yetu’’, ‘’A hot time in the Brasses tonight’’, ‘’Olympic Spirit ‘’en ‘’Two Worlds’’. De leerlingen die voor Sereno zeer belangrijk zijn, zijn in dit geheel niet vergeten en zullen ook acte de préséance geven.
Het tuinconcert op 1 juli in de kerktuin van Den Andel begint om 15.30 uur. U bent allen van harte welkom. De commissie Kerk in het Dorp – Den Andel zorgt voor koffie en thee, neemt u zelf even een stoel mee?