Tuinconcert Sereno in Den Andel

Activiteiten
Datum

Extra informatie

Het orkest van Sereno is een enthousiaste groep muzikanten uitkomend in de 4e divisie. Hoewel ze het dit jaar iets rustiger aan doen in aanloop naar een bruisend jubileumjaar in 2020, hebben ze toch aardig wat activiteiten op de agenda gehad. In april werden ze 2e tijdens de Open Nederlandse Fanfare Kampioenschappen in Drachten en in juni deden ze nog mee aan een festival op het Duitse eiland Borkum. Begin juni werd de vereniging uitgeroepen tot Club van het Jaar van gemeente Het Hogeland èn de provincie Groningen!

Op de vraag of Sereno weer een Kerktuinconcert in Den Andel wilde verzorgen, hoefde men niet lang na te denken. Dit is de afgelopen jaren erg goed bevallen! Voor de editie van 7 juli heeft Sereno ook weer een mooi afwisselend programma ingestudeerd. Zo zijn er een aantal fragmenten uit concertwerken te horen, maar ook lichte en swingende muziek. Dit jaar neemt Sereno bovendien haar opleidingsorkest mee en zullen ook de Notenkrakers van zich laten horen!

Overigens zal dit het laatste concert zijn o.l.v. dirigente Aline Werkman-Schipper. In de periode dat zij voor het orkest stond, wist Sereno te promoveren tijdens het Bondsconcours en 2x achtereenvolgens Nederlands Kampioen te worden.