Tuinconcert Sereno

Activiteiten
Datum

Extra informatie

Op zondag 2 juli organiseert de commissie Kerk in het Dorp – Den Andel een tuinconcert door Muziekvereniging Sereno uit Baflo bij de kerk van Den Andel.

Het orkest van Sereno is een enthousiaste groep muzikanten die onder leiding staat van dirigente Aline Werkman-Schipper. Het orkest timmert momenteel flink aan de weg. Zo werden zij in mei jongstleden Nederlands Kampioen in de 5e divisie tijdens het Open Nederlands Fanfare Kampioenschap.
Voor het tuinconcert van 2 juli in Den Andel heeft Sereno een mooi afwisselend programma ingestudeerd. Zo zijn er een aantal fragmenten uit concertwerken te horen, maar ook veel lichte en swingende muziek. De saxofoonsektie van Sereno is heel actief en repeteert ook zelfstandig als ensemble o.l.v. Lotte de Bruin. Op 2 juli geven ook zij acte de présence. Tenslotte hebben ook de leerlingen een plek in het programma.

Het concert begint om 15.30 uur en duurt ongeveer een uur. Bezoekers worden verwelkomd met een kop koffie of thee, en na afloop van het concert is er volop ruimte om elkaar nog even te ontmoeten onder het genot van een hapje en een drankje.
De toegang is gratis, en na afloop is er gelegenheid om een vrij gift achter te laten.
Wilt u verzekerd zijn van een zitplaats, neem dan zelf even een stoel mee.