Zondag 21 april –  Memory Lane in het Kerkje van Den Andel

Activiteiten
Datum
Entree
€ 10,00 graag contant betalen.

Extra informatie

Zondag 21 april –  Memory Lane in het Kerkje van Den Andel

Zondag 21 april zal het duo Memory Lane een concert verzorgen in  het kerkje van Den Andel. Memory Lane bestaat uit zangeres Anne-Wil Brontsema en gitarist Martin Mendelts.

Anne-Wil en Martin kennen elkaar al jaren uit het muzikale circuit, maar zijn pas sinds een jaar een muzikaal duo onder de naam ”Memory Lane”. Na een eerste optreden samen, bleek er vraag naar méér. Het eerste concert was geboekt, en in een paar maanden tijd bouwden ze samen aan een repertoire. Het concert was een succes, evenals een live optreden op de radio. Iets wat spontaan begon en eigenlijk voor een enkele keer zou zijn, is nu uitgegroeid tot “Memory Lane”.

Het repertoire van Memory Lane bestaat uit covers van artiesten waaronder Eva Cassidy, The Civil Wars, Sarah McLachlan, Sarah Jarosz, etc. Alles in een eigen unieke sound; een mix van Americana, Folk, Pop & Jazz. Muziek die je iets laat voelen; en het bespelen van die gevoelige snaar, daar ligt de kracht van Memory Lane.

Het concert op 21 april in Den Andel begint om 15.30 uur. Entree is 10 euro (graag contant betalen). Na afloop is er gelegenheid om wat te drinken en na te praten.