Zang, gitaar en cello in de kerk van Den Andel

Activiteiten
Datum
Entree
€ 10,00 graag contant betalen.

Extra informatie

Zondag 24 maart a.s. geven Roos Galjaard & Sebastiaan Wiering een concert in het kerkje van Den Andel. Roos is een singer- songwriter met eigen werk, waarbij ze invloeden uit de folk, pop, jazz en wereldmuziek tot een bijzonder eigen stijl weet te smeden. Sinds 2011 vormt ze met cellist Sebastiaan Wiering een zeer ervaren duo met optredens in binnen- en buitenland.

Begonnen in Gouda als straatmuzikant heeft zangeres en gitariste Roos Galjaard (1973) na enkele lange omzwervingen in Zuidelijk-Afrika sinds 1995 haar muzikale vleugels uitgeslagen in het noorden van Nederland. Ze heeft inmiddels zes CD’s uitgebracht. In 2015 bracht zij samen met Sebastiaan Wiering de CD “Many Hours Still to Come” uit en in mei 2022 volgde “My Feet Travel Hope”:  De teksten van Roos zijn poëtisch, putten uit een dieper vat en zijn nog altijd persoonlijk en open. De muziek is een breed spectrum van stijlen. De liedjes gaan over het leven, de liefde, verdriet, verlangen en hoop.

Regelmatig spelen zij op de betere luisterpodia, waarbij ook de teksten volledig tot hun recht komen. Live zorgen zij voor een bijzondere ervaring waarbij het  samenspel en de verfrissende interpretaties alle ruimte geven aan de warme gitaarklanken, de zuivere en krachtige stem van Roos en de meeslepende diepte van de cello.

Het concert in Den Andel op 24 maart is van 15.30 tot 16.30 uur. Na afloop is er gelegenheid om na te praten onder het genot van een drankje.