Kerk Eenrum: Concert Gerbrich Meijer en Hugo Sloterdijk (Stichting klassieke muziek Eenrum)

Activiteiten
Datum
Entree
€10

Extra informatie

Op zondag 11 september om 15 uur organiseert Stichting Klassieke Muziek Eenrum het eerste concert van dit seizoen met klarinettiste Gerbrich Meijer en pianist Hugo Sloterdijk.

Gerbrich Meijer, afkomstig uit Winsum, behoort tot een van de meest veelbelovende jonge musici in Nederland. Ze studeerde aan het Koninklijk Conservatorium in Kopenhagen en aan het befaamde Colburn Conservatory in Los Angeles en nam succesvol deel aan meerdere competities, waaronder het Carl Nielsen International Clarinet Competition en het London Symphony Keston Max competition. In Nederland trad ze o a op bij het Internationale Kamermuziekfestival Schiermonnikoog, het Kamermuziekfestival van Delft en het Grachtenfestival van Amsterdam, waar ze onlangs werd genomineerd voor de Grachtenfestivalprijs. Ze speelde in orkesten als het London Symphony Orchestra, Copenhagen Philharmonic, het Europees Jeugdorkest en het Noord Nederlands Orkest.

Samen met de eveneens veelbelovende pianist Hugo Sloterdijk zal zij  een verrassend en prachtig programma ten gehore brengen.

Wij zijn heel blij deze geweldige musici in Eenrum te mogen verwelkomen. Zo zetten wij onze traditie voort bijzonder getalenteerde jonge musici uit de regio Noord een podium te bieden.

Tickets  (10Euro, kinderen t/m/ 12 jaar gratis) bij Brood en kado, Zuiderstraat 5 Eenrum, bij de concertkassa en via info@klassiekemuziekeenrum.nl (Reservering)

 

Wij hopen u allemaal te zien op zondag 11 september om 15.00 in de kerk van Eenrum!