Klassiek Eenrum – Trio Calliope

Activiteiten
Datum

Extra informatie

Eenrum Klassiek

De Stichting Klassieke Muziek Eenrum – Het Hogeland wil graag klassieke muziek dichter bij onze dorpsgenoten brengen. Daarom organiseren wij de concertserie “Eenrum Klassiek”. Een jaarlijks terugkerende concertserie van 6 concerten op de zondagmiddag. De concerten vinden letterlijk midden in het dorp plaats, namelijk in de monumentale 13e-eeuwse kerk van Eenrum.

Om ook de kinderen van het dorp kennis te laten maken met klassieke muziek wordt aan de concertserie een educatietraject verbonden. Hierbij wordt samengewerkt met integraal kindcentrum (IKC) De Linde en het Prins Claus Conservatorium. Alle leerlingen van IKC de Linde ontvangen daarnaast vrijkaarten voor de concertserie Eenrum Klassiek.

Na afloop van elk concert uit de serie wordt een “meet and greet” gehouden. De concertserie biedt het dorp zo een nieuwe ontmoetingsplaats.

Het eerste concert vindt plaats op 26 september om 15.00 uur in de kerk. Kinderen zijn gratis, volwassen betalen €10,= inclusief ‘meet en greet” na afloop. Tijdens dit concert zal Trio Calliope (viool/viool/altviool) voor u optreden. Kaarten kunt u binnenkort krijgen bij Brood en Kado of indien beschikbaar aan de deur. Via onze Facebookpagina houden we u op de hoogte.

Om alle kosten te dekken en een goede start te kunnen maken hebben wij een crowdfunding opgezet. U kunt ons vinden op https://www.voordekunst.nl/projecten/12037 voor meer informatie en natuurlijk uw donatie (met leuke presentjes als dank voor uw bijdrage).

Stichting Klassieke Muziek Eenrum,
Joke van der Mark, Betto van der Deijl en Tanja Trede