Midzomeravondconcert Eenrum

Activiteiten
Datum

Extra informatie

Midzomeravondmuziek in de kerk van Eenrum

Op vrijdag 21 juni organiseert de Commissie Kerk in het Dorp – Eenrum voor de derde keer een midzomeravond vol muziek in de kerk van Eenrum.

Het idee om dit te organiseren komt voort uit de activiteit ‘Galmen in de Kerk’. Elke eerste zaterdag van de maand kan worden gegalmd in de kerk van Eenrum. De kerk gebruiken als oefenruimte blijkt een gouden greep. Vrijwel elke maand komen er galmers naar de kerk in Eenrum. Op 21 juni komt een aantal galmers terug om nu voor publiek te spelen. Iedereen is hierbij van harte welkom om te komen genieten van de muziek en hopelijk ook van de sfeer van een zwoele zomeravond!

Om 19.30 opent de jeugd van Orpheus de avond met een korte maar krachtig optreden. Daarna volgen optredens van onder andere Vera Backer (viool), Paulien Backer (klarinet), Mariette de Visser (tenor saxofoon), Joy de Jong en anderen (zang), Dirk Molenaar (orgel, Jolanda Tuma (sopraan saxofoon) en anderen.

Een bonte verzameling van muzikanten en muziekstijlen die ieder op eigen wijze de kerk laten galmen. Na afloop is er gelegenheid tot het drinken van een drankje op het kerkplein op deze langste dag van het jaar.

Wees welkom bij ‘Midzomeravondmuziek’ op vrijdag 21 juni in de kerk van Eenrum. Aanvang 19.30 uur. De toegang is gratis, maar een vrijwillige wordt zeer op prijs gesteld.