Midzomeravondconcert Eenrum

Activiteiten
Datum

Extra informatie

Op 21 juni organiseert de Commissie Kerk in het Dorp – Eenrum voor de tweede keer een midzomeravond vol muziek in de kerk van Eenrum.

Het idee om dit te organiseren komt voort uit de activiteit ‘Galmen in de Kerk’. Elke eerste zaterdag van de maand kan worden gegalmd in de kerk van Eenrum. De kerk gebruiken als oefenruimte blijkt een gouden greep. Vrijwel elke maand komen er galmers naar de kerk in Eenrum. Op 21 juni komt een aantal galmers terug om nu voor publiek te spelen. Iedereen is hierbij van harte welkom om te komen genieten van de muziek en hopelijk ook van de sfeer van een zwoele zomeravond!

Rond 19 uur zal vanaf de toren muziek klinken, bij wijze van een muzikaal welkom. Vanaf 19.30 wordt het programma vervolgd in de kerk met korte maar krachtige optredens van
De jeugd van Orpheus, Tjeerd Folmer (gitaar), Trio Con Moto (klassiek ensemble), Kvarn (saxofoonkwartet), Duo Bonte Specht, Reitdiepkoor, Jolanda Tuma (saxofoon), Emma van Dijk (zang), Bert Hamminga (accordeon), Dirk Molenaar (orgel) en VrijJazzie.

Een bonte verzameling van muzikanten en muziekstijlen die ieder op eigen wijze de kerk laten galmen. Na afloop is er gelegenheid tot het drinken van een drankje op het kerkplein op deze langste dag van het jaar.

Van harte welkom bij ‘Midzomeravondmuziek’ op donderdag 21 juni in de kerk van Eenrum. Aanvang 19.30 uur. De toegang is gratis, maar een vrijwillige wordt zeer op prijs gesteld.