Midzomernachtmuziek met verrassende variatie – Eenrum

Activiteiten
Datum
Toegang

Toegang gratis, een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld!

Extra informatie

Een tweehonderdjarige en een project “Galmen in de kerk” dat nog geen jaar oud is. Vanuit deze combinatie ontstond het idee om op 21 juni aanstaande een avond in de Eenrumer kerk te vullen met muziek en zang. Een avond waarin muzikanten en zangeressen/zangers vanuit hun fascinatie met muziek zich presenteren en laten horen. Iedereen is hierbij van harte welkom om te komen genieten van de muziek en hopelijk ook van de sfeer van een zwoele zomeravond!

Er wordt om 19.30u gestart. De jeugd van Muziekvereniging Orpheus bijt dan het spits af, gevolgd door Dirk Molenaar die graag iets uitlegt over het tweehonderdjarige orgel. Later op de avond zal alles uit het orgel worden gehaald in een wisselwerking tussen orgelklanken en de gesproken woorden van dichter Bart Droog.

En er is meer! Muzikanten en zangeressen/zangers die het afgelopen jaar gebruik hebben gemaakt van de kerk om te kunnen galmen, komen ook. En in ieder geval ook Vrij Jazzie en Gea Passies. Het gaat om de muziek, om de klank en om het spelen met het geluid en de prachtige akoestiek onder de 750 jaar oude gewelven.

We hopen op een avond met net iets extra’s! De musici hebben er zin in en zullen elk op hun eigen manier verrassen!
En tot slot is er ook gelegenheid tot het drinken van een drankje op deze langste dag van het jaar……….