Wensen delen in de kerk van Eenrum

Activiteiten
Datum

Extra informatie

Vorig jaar stuurden we elkaar, zoals altijd aan het eind van het jaar, massaal kaarten toe met goede wensen voor het nieuwe jaar. ‘Fijne kerstdagen en een gelukkig nieuw jaar’. Niemand had toen nog kunnen bedenken dat het Corona-virus zo ingrijpend ons leven zou veranderen. Uit angst voor besmetting gingen de scholen dicht, moest er thuis worden gewerkt, 1.5 m afstand worden gehouden, kon geen verjaardag worden gevierd, geen kerkdiensten worden gehouden, begrafenissen en huwelijk in slechts zeer kleine kring. En nu lopen we allemaal met mondkapjes door de winkel. Hoe anders ziet de wereld er uit en hoe zal het komende jaar zijn? Wat wensen we elkaar dit jaar toe? Er zullen ongetwijfeld weer veel kaarten worden gestuurd, maar ook willen we iedereen de gelegenheid geven om wensen en gedachten met elkaar uit te wisselen.

In de kerk van Eenrum is gelegenheid om een wens of een gedachte achter te laten op één van de hiervoor gemaakte wensmuren. De kerk is in de adventstijd (van 29 november tot kerst) elke middag geopend van 13 tot 17 uur. We nodigen iedereen uit om iets te schrijven of te tekenen, een wens, een zorg of juist een hoopvolle gedachte.

Op deze manier hopen we dat we elkaar kunnen bemoedigen en inspireren om het nieuwe jaar hoopvol in te gaan. We hopen dat u en jij allemaal even binnen komt.