Zondagmiddagcafé – Centrumkerk Winsum

Activiteiten
Datum

Extra informatie

In het zondagmiddagcafé op 21 mei is beeldend kunstenaar Jeichien Stapel te gast. Haar werken zijn te bezichtigen in de ontmoetingszaal van de Centrumkerk in Winsum (Hoofdstraat W 36).

Jeichien werd in 1949 in Nederland geboren, maar vestigde zich, na diverse opleidingen in binnen- en buitenland, in Noorwegen. Daar werkte ze als beeldend kunstenaar, docent en hoofdconservator van een provinciaal museum. Ze nam deel aan diverse tentoonstellingen en kreeg in haar loopbaan meerdere opdrachten. In 2014 keerde Jeichien terug naar Nederland en neemt ook hier sinds die tijd deel aan tentoonstellingen.

Tijdens het zondagmiddagcafé kunnen we meekijken over de schouder van Jeichien en genieten van haar verhaal over kunst, gevarieerde kunstzinnige uitingen en kenmerken van haar werk.

Het Zondagmiddagcafé is op 21 mei om 15.00 u in de Centrumkerk, Hoofdstraat W36 in Winsum. Vanaf 14.30 u inloop met koffie en thee. In de pauze een hapje en drankje. Er zijn geen kosten aan het Zondagmiddagcafé verbonden. Een gift is welkom.