Zondagmiddagcafé – In gesprek over respect en inclusie (je mag erbij horen) – Centrumkerk Winsum –

Activiteiten
Datum

Extra informatie

Van 6 t/m 12 november 2023 vindt de landelijke ‘Week van Respect’ plaats. Gemeente Het Hogeland heeft zich vorig jaar als eerste noordelijke Respect Gemeente hierbij aangesloten en stimuleert in die week tal van activiteiten rond ‘Respect en inclusie’ in o.a. het onderwijs en bij sportclubs. Als afsluiting wordt zondag 12 november 2023 vanaf 14.00 uur in de Centrumkerk een interactief Zondagmiddagcafé georganiseerd.

Bezoekers sluiten aan bij drie gesprekstafels die geleid worden door jobcoach statushouders Wahabou Alidou over ‘Leven tussen verschillende culturen’, auteur Frank Vermeer over ‘Joodse roots in naoorlogs Nederland’ en socioloog Jaap Olthof over ‘Burgerschap en mensen met een licht verstandelijke beperking’. De middag wordt georganiseerd door Bibliotheken Het Hogeland, Protestantse Gemeente Winsum-Halfambt en Stichting Een Joodse Erfenis.

Iedereen is van harte uitgenodigd. Toegang is gratis, een gift is welkom. Inloop is vanaf 14.00 uur. Om 14.30 uur start het programma en om 16.30 uur wordt de middag afgerond.